Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Jobba hos oss

I Haninge kommuns förskolor har vi Reggio Emilias filosofi som arbetssätt. På våra förskolor Lida, Speldosa, Ribby och Skogslinden ser vi barnen som kompetenta och att barnen ska ut i världen med tilltro. Vi arbetar för gemenskap, delaktighet och kooperativt lärande, där vi tillsammans vill utveckla vår verksamhet.

Foto: Claudia Fried

Vi arbetar för att alla barn och alla pedagoger på vår förskola får en likvärdig verksamhet och tar vara på de olika kompetenser som finns. Alla barn är allas barn och alla pedagoger finns tillgängliga för alla barn.

Personal

På våra förskolor har vi både barnskötare och förskollärare som tillsammans planerar och genomför arbetet på avdelningarna.Varje förskola har en samordnare som ansvarar för den dagliga samordningen och strukturerar upp och planerar för eventuellt vikarieanskaffning. I vår enhet har vi även tillgång till specialpedagog, pedagogista, ateljérista och digitalista.

Kompetensutveckling

I vårt förskoleområde arbetar vi med kompetensutveckling genom pedagogiska forum som arbetsplatsträffar och nätverk där vi bland annat arbetar med grupputveckling, utbildning i International Child Development Programme (Vägledande samspel/ICDP) och olika föreläsningar. Vi har även olika workshops och nätverk som leds av vår ateljerista, pedagogista, specialpedagog och digitalista. Haninge kommun erbjuder även kompetensutveckling genom Kremima där workshops och föreläsningar hålls.

Vill du arbeta hos oss?

Hos oss får du en trygg anställning med kollektivavtal.

Är du intresserad av att arbeta hos oss som timvikarie?
Mejla ditt cv och ett personligt brev till speldosansforskola@haninge.se

Du behöver som vikarie ha ett giltigt polisregisterutdrag för att arbeta inom skola och förskola.

Beställ utdrag från belastningsregistret

För fasta tjänster annonserar vi vid behov på haninge.se

Senast uppdaterad: 19 september 2019